2010. április 29., csütörtök

Drift Országos Bajnokság 2010. április 17-18. Tököl

Egy fantasztikus video a PolarBear jóvoltából...



Aki nem jött ki, sajnálhatja! Aki velünk volt, árulja már el, mekkora vigyorral az arcán távozott? Esetleg érdekel, hogy mitől volt durva? Nézd meg és gyere ki legközelebb!

2010. április 25., vasárnap

2010. április 13., kedd

Nissan Skyline történelem

Radák Radir János ajánlásával kis visszatekintés, hogy miből is lett a cserebogár...



15. perctől 650 pacis R34 brutál hanggal, majd egy 350Z GT-R motorral...érdemes végignézni!

Brutál Idénykezdés Tökölön - DRIFT!!!!!!!

Tököl, 2010. április 17-18. DRIFT lesz! Durva lesz!




Elszántabbak és egységesebbek, mint valaha. Új kedvencük a zöld és a fekete-fehér, himnuszukat már megénekelte egy feltörekvő rapper, náluk még mindig hátul hajt a kerék! A Monster és az Oakley támogatásával fogadjátok nagy szeretettel a tavalyi év legfüstösebb társulatát: színpadon újra a DRIFT!

Hiányoztak? Vagy elképzelhető, hogy még sosem hallottál róluk? Lássuk, mik a hírek. Kezdték a szezont egy tuningshows fellépéssel. Az eredmény? Több száz, eddig talán kétkedő rajongó próbálhatta ki, milyen egy versenyautóban parázni. Amikor centikre a padka, amikor Pucinak elgurul a gyógyszere és üvölt a V8, amikor zsebkendőnyi helyen több autó csúszik egyszerre lapján, és mindent elborít a gumifüst. Adrenalinra vágysz, de lövésed sincs, hol kaphatsz belőle istenes adagot?! Ébresztő!!!

Ha szerinted a teszkó parkolós téli oszlopkerülgetés autóverseny, ne fáraszd magad további olvasással. Ha azonban elég merész vagy, hogy együtt élvezd velük a szezonnyitó magyar bajnoki DRIFT futamot, csatlakozz hozzájuk Tökölön! Ígérgetni nem szoktak, amit garantáltan megkapsz: brutál verdák, óriás tempó, kiélezett csaták, kiéhezett pilóták, mindezeken túl tudnod kell, itt mindig nyitott a boxutca. Simogasd meg a gépeket, ismerkedj meg a pilótákkal, puhatold ki, kihez érdemes beülni egy körre. A legfrissebb infó: visszatérnek régi idők arcai, ismét előtérbe kerül az igazi brutál japán drift előtti tisztelgés, ütős csatákat láthattok majd minden mennyiségben. Akit a sebesség kábít, az se maradjon otthon: a tervezett pályán 130 km/h lesz a körülbelüli kezdősebesség, és 100 km/h-s kanyarsebességre készülhettek! Irány a DriftTaxi, sikíts a jobb1-ben!

Ami idén sem marad el: szexi csajok, belevaló szpíkerek, pörgős zene, drift shop, drift taxi, kiállítói kavalkád, igazi tavaszköszöntő fesztivál lesz ez brutál legál autóversennyel megspékelve. Találkozzunk április 17-18-án, Tökölön, addig is ne feledd: DRIFT lesz, durva lesz!

Info: drift.fanat-x.hu

2010. április 2., péntek

Carstyling Tuning Show 2010 - Video FULL

Megérkezett a várva várt video a Carstyling Tuning Showról



Gyönyörű autók, még szebb lányok, drift show, Imi Team, Fuel Girls...minden ami szem szájnak ingere!

Terjesszétek!