2009. augusztus 2., vasárnap

CarTuningShow - Besenov

Szombaton reggel korán keltünk, hogy idejében elinduljunk Szlovákiába, egy helyi tuning találkozóra.
A gyülekező a budakalászi koránál volt, ahol meglepetésemre igen szép létszámmal jelentek meg a Fanat-x és a JSZV versenyzői is. Miután mindenki nagy nehezen megérkezett, elindult a menet a határ irányába. Egészen pontosan kilenc autó haladt hosszú tömött sorokban át a hegyi utakon, így mindenki kiélhette mindenféle mániáját a kanyarokban. Volt aki nagyon óvatosan ment, de természetesen volt aki tisztában volt a kocsija határaival, és csak egy kicsivel autózott alatta. Én speciel Leo Lancerében húztam meg magam a utazásra, és igen kellemesen csalódtam a gyémántos kocsi alatt lévő AirRide-ban, mert abszolút nem lehetett érezni, hogy "levegős" lenne a rendszer. Nagyon szépen, fogta a betont a kocsi, és teljesen kényelmesen lehetett venni a kacskaringós utat.
Esztergom magasságában plusz egy fővel többen lettünk, így a találkozó bejáratánál már tíz autóval álltak szemben a szervezők a részünkről. Némi egyeztetés után meglett a helyünk a találkozóra átalakított focipályán, és örömmel konstatáltam, hogy vannak ismerős arcon is kint szebbnél szebb kocsikkal.

A nap nagy része iszogatással, izzadással, és az igényesen elkészített kocsiknál némi nyálcsorgatással telt el. Árnyék semmi, 80millió fok, és áll a levegő...totál halál. Csak ültünk a plédeken a kocsik között, és hagytuk, hogy a Nap csendben kivégezzen minket, amikor a szervező bemondta, hogy csajos autómosás lesz...hát ez a mondat mentett meg minket az elmúlástól. Gyors megbeszélés a staff fejével, ahol felajánlottuk, hogy mi lenne, ha a mi lányaink mosnák azt a kocsit...természetesen belementek... így improvizáltunk egy Fana-Chix SexyCarWash-t a helyszínen megjelent nagyérdeműnek. A nagy sikerre való tekintettel másfél óra elteltével megismételtük a bemutatót, aminek a végén Dave megszerezte a slagot, és elöször csak magát, meg a csapattagokat áztatta el, majd a szervező csapatot, végül a teljes közönséget. A meleg, és a napsütés miatt érdekes módon senki nem ellenkezett a teste felé igyekező vízcseppek ellen, sőt!!!

Sajnos ennél a résznél nekünk búcsuznunk kellett, mert itthon még volt dolgunk, így a helyi szépségverseny eredményhirdetést nem tudtuk megvárni, így Leo volt a szerencsés aki átvehette az első helyezettnek járó serleget, amit a WarpZone Omega nyert meg a legnagyobb örömünkre.

Igen jól éreztük magunkat, és a jövőben biztos, hogy ismételten meglátogatjuk a szomszédos országot hasonló rendezvényeken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése