2010. február 10., szerda

Sony MEX-DV1600U - Bemutatás

Majd másfél hét várakozás, és kisebb harc után megérkezett a fejegységem, a Sony MEX-DV1500U helyett a MEX-DV1600U.

A neten ez a kép van csak róla!

A készülék élőben így néz ki. Sokkal szebb, mint a beállított képen.

Átalakították a kezelő gombokat, meg a hangerő szabályzót, így jobban kezelhető lett a Quick Browser funkcio.


A másik oldalon a szokásos USB, és Jack Aux csatlakozó van, ami a megfelelő RC-200IPV kábellel akár IPod, vagy IPhone is csatlakoztatható hozzá, amit a fej kezel is.

A hátlapon az antenna mellett kapott helyet a video kimenet, amit egy egyszerű RCA aljzattal oldottak meg, így nincs harc a bekötésnél az RCA fordítóval. :)

Szintén a hátlapon talál helyet a 3 pár RCA audio kábel, amiből 1pár egy ujabb bemenet, a másik kettő meg az első, és a hátsó/SUB kimenet.

És legnagyobb örömömre a Sony visszatette a Command Stick aljzatát a hátlapra, így a fej vezérelhető a "joystick"-ról is, amit már ismerhetünk a régi magasabb kategóriás fejeknél is. Természetesen az infrás távirányító alap tartozéka a csomagnak (Sony RM-X168).

A fejegység dekoratív kék-fehér megvilágítást kapott, és az egy soros kijelzőnek köszönhetően igen jól olvasható a rajta található információ. Az egész külalak igen megnyerő, és vonzza a tekintetet. A termék itthon valamikor Április környékén lesz elérhető a Sony Magyarország információja alapján, az ára még nem ismert. A régebbi, két éves DV1500U modell 75000HUF most.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése