2010. április 13., kedd

Brutál Idénykezdés Tökölön - DRIFT!!!!!!!

Tököl, 2010. április 17-18. DRIFT lesz! Durva lesz!




Elszántabbak és egységesebbek, mint valaha. Új kedvencük a zöld és a fekete-fehér, himnuszukat már megénekelte egy feltörekvő rapper, náluk még mindig hátul hajt a kerék! A Monster és az Oakley támogatásával fogadjátok nagy szeretettel a tavalyi év legfüstösebb társulatát: színpadon újra a DRIFT!

Hiányoztak? Vagy elképzelhető, hogy még sosem hallottál róluk? Lássuk, mik a hírek. Kezdték a szezont egy tuningshows fellépéssel. Az eredmény? Több száz, eddig talán kétkedő rajongó próbálhatta ki, milyen egy versenyautóban parázni. Amikor centikre a padka, amikor Pucinak elgurul a gyógyszere és üvölt a V8, amikor zsebkendőnyi helyen több autó csúszik egyszerre lapján, és mindent elborít a gumifüst. Adrenalinra vágysz, de lövésed sincs, hol kaphatsz belőle istenes adagot?! Ébresztő!!!

Ha szerinted a teszkó parkolós téli oszlopkerülgetés autóverseny, ne fáraszd magad további olvasással. Ha azonban elég merész vagy, hogy együtt élvezd velük a szezonnyitó magyar bajnoki DRIFT futamot, csatlakozz hozzájuk Tökölön! Ígérgetni nem szoktak, amit garantáltan megkapsz: brutál verdák, óriás tempó, kiélezett csaták, kiéhezett pilóták, mindezeken túl tudnod kell, itt mindig nyitott a boxutca. Simogasd meg a gépeket, ismerkedj meg a pilótákkal, puhatold ki, kihez érdemes beülni egy körre. A legfrissebb infó: visszatérnek régi idők arcai, ismét előtérbe kerül az igazi brutál japán drift előtti tisztelgés, ütős csatákat láthattok majd minden mennyiségben. Akit a sebesség kábít, az se maradjon otthon: a tervezett pályán 130 km/h lesz a körülbelüli kezdősebesség, és 100 km/h-s kanyarsebességre készülhettek! Irány a DriftTaxi, sikíts a jobb1-ben!

Ami idén sem marad el: szexi csajok, belevaló szpíkerek, pörgős zene, drift shop, drift taxi, kiállítói kavalkád, igazi tavaszköszöntő fesztivál lesz ez brutál legál autóversennyel megspékelve. Találkozzunk április 17-18-án, Tökölön, addig is ne feledd: DRIFT lesz, durva lesz!

Info: drift.fanat-x.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése