2010. május 5., szerda

Máriapócsi durranás

DRIFT - KELETI KOPPKERESZT


Nem találod a koppkeresztet a szótárban? Tudunk még pár fura kifejezést sorolni. Óriáshinta, nagylapja, na és a csajozós kanyar. Ha valamelyik nem lenne tiszta, mielőtt elkeseredsz, hogy mégsem a modern kor gyermeke vagy, látogass ki a pócsi csajozós kanyarhoz, a többit pikk-pakk magadra szeded a gumifüstben, garantáljuk!Hol lesz? Mi lesz? Május 9.,  Rabócsi Ring DRIFT lesz, durva lesz!


Amennyiben Te is az a fajta vagy, akit számokkal lehet elkápráztatni, ám legyen! Megkezdődött a 2010-es szezon zöldben pompázva, szörnyen felpörögve, Monstertől csillogó szemű, 40 driftre éhes pilótával, sok száz elégetett gumiabronccsal, közel 4000 kilátogató, gumifüsttől kábult fanatikus nézővel és számokban nem kifejezhető elszántsággal, hogy mindezt még tovább fokozzuk az idény során!



A hét végén azonban ismét elindul a konvoj, felpakoljuk a partibuszt, összeszedünk minden havert és leköltözünk a kultikus keleti csücsökbe, ahova minden vérbeli drifter szinte már haza jár. Ahol annyi csatát megvívott már a magyar drifter szív, ahol csukott szemmel fűzi a jól ismert pályát minden tapasztalt pilóta és éppen ettől válik véresen komollyá minden menet, ki bírja jobban idegekkel?

Ott lesz-e fejben a pokoli erőket képviselő első futamgyőztes Puci? Le tudja-e őt győzni a dobogó második helyét előszeretettel bérlő Szerencsés István? Összeáll végre a Skyline Radír alatt? A Street kategóriás György Szilveszter győzelme véletlen volt, vagy képes megismételni a kimagasló teljesítményt? 

Nem kvízjátékra invitálunk Titeket május 9-én, hanem kőkemény autóversenyt láthattok, amennyiben elegendő benzingőz csörgedezik az ereitekben ehhez a füstösen kábító hétvégéhez.


Ami most sem marad el: szexi csajok, belevaló szpíkerek, pörgős zene, drift shop, kiállítói kavalkád, és ha igazán bátor vagy: irány a DriftTaxi, sikíts a jobb1-ben! Találkozzunk Máriapócson, addig is ne feledd: DRIFT lesz, durva lesz!


A verseny főtámogatója a Monster energiaital és az Oakley. Médiatámogatónk a Habostorta csoport, Carstyling.hu, DuEn és a Totalcar. Hangadóink a Roxy, Sunshine, Retro Fm rádiók, internetes hirdetéseinket az Adverticum rendszerén keresztül intézzük, weboldalunkat a Rufftech tartja karban. A hangoskodást a Pioneer garantálja, aki a Speedy és a D2 versenyfelszereléseket forgalmazó Led Technikmellett a nyereményeket is biztosítja. Autót mi az Auto Trader magazinban keresünk, jogvédelmünkről a DASgondoskodik, a versenyzők eldurrant kerekeit pedig a Gumibróker veszi kezelésbe.




Rendezvény információk:

Belépőjegy: jegyek elővételben 1.700,- Ft-os kedvezményes árakon kaphatóak a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatán. Helyszíni jegyváltás 2.000,- Ft, 10 éves korig a rendezvény ingyenesen látogatható. Az első  500 helyszínen jegyet váltó  diáknak 500 Ft kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából (érvényes diákigazolvány felmutatásával és regisztrációval).



Május 8-án, szombaton a versenyt megelőző edzésre a belépő 1.000,-Ft, kapunyitás 9:00-kor.


Programterv - május 9. vasárnap


07.00 - 08.30 Edzés

08.30 - 09.00 Kötelező versenyzői eligazítás

09.00 - 12.00 Kvalifikáció Pro+Street kategóriák

12.00 - 12.30 DriftTaxi+Show

12.30 - 13.15 Demolap - Top16 bemutatkozás

13.30 - 15.30 Pro mezőny tsuiso csata - döntők

15.30 - 17.30 Street kategória döntők

17.45 - 18.00 Eredményhirdetés


Sajtóregisztráció: sajto@drifter.hu


Várunk Benneteket szeretettel!


Üdvözlettel,

Magyar Drift Szövetség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése