2011. április 10., vasárnap

Magyar drift szövetség évadnyitó - Kakucs

Természetesen kint voltunk az MDSZ szezonnyitó versenyén, ahol sok képet, és mégtöbb videőt csináltunk. A képeket már fel is töltöttük, lehet böngészni!

A verseny jó volt, bár az elején nagyon elhúzták az időt a pályán látható autók között, reméljük hamarosan sikerülni fog az üres időket leredukálni. A pro szakaszban kifejezetten kemény csaták voltak, amik a verseny vége fele a szokásos izgalmakat okozták a kilátogató nézőkben.

A pályán nagyon sok jó régi, és új pilóta is látható volt Szerencsés Pisti, Géza Bácsi mellett láthattuk Biggy-t, és Dely Domonkost is, de személy szerint nekem nagyon hiányzott Radir, akinek a kocsija még mindig erősődik, Gondos Tomi, aki technikai nehézségek miatt nem állt rajthoz. Az elöbb említettek mellett azért szívesen láttam volna Lakatos Zolit, Szántó Nikit a pályán, hogy Pucit már ne is említsem, de ahogy látom kicsiny hazánkban annyi drift versenyző van, hogy simán ketté lehet vágni a létszámot, és ez semmi hatással sincs a nézői élményre...ja lehet mégis....majd kiderül!

Van "új", és van "régi"....van "igazi", és van "jobb"... de ami SOKKAL fontosabb a nézők szemszögéből, hogy sok drift van itthon, aminek örülni kell. Reméljük fogjuk még látni Pucit Gézával, Nikit Radirral egy pályán!

Mindenesetre ma is voltak akik a dobogóra állhattak, akiknek ezúton is gratulálunk! Lássuk is őket!


Magyar Drift Szövetség OB1, PRO kategória végeredmeny:
3: Kalbantner Géza-02
2: Szegesdi Gábor
1: Nagy Róbert - Biggy
Magyar Drift Szövetség OB1, STREET kategória végeredmény:
1: Nagy Gergő
2: Rózsa András
3: Cserép Feri


-
Kiszely Máté


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése