2012. április 3., kedd

Carstyling TuningShow 2012 - Pipa

És megint megcsináltuk. Telepakoltuk Fanat-x kocsikkal a Hungexpót.

Mint minden évben idén sem egy ponton voltunk fellelhetőek, hanem elszórtuk a két tuning pavilonban a kicsikéket. Így bármerre is járt a kedves betérő látogató a párezerből, tuti többször is belefutott valamelyik kocsinkba.

Fő bázisunk a JSZV csapat bázisán volt, ahol az ő gyönyörű autóik mellett állt kint a már jól ismert, de persze idénre átalakult kék Ford Focus, amit megfejeltünk egy bordó Ford Focussal, amit itthon még nem látott színre fóliáztunk.




Erre a standra került még az egyik Deltánk is, ami narancs színben pompázik, és amiben 5.1-es mozirendszer is van mellesleg.


Onnan nem túl messze közvetlen Moa Octavia után pihent a SWAT-os kocsi, amit félig áthúztunk fehérre, ha már egyszer kocsi áthúzással is foglalkozunk. (véleményem szerint így még tutibb - Máté). Természetesen Samu egész végig ott dekkolt a bal első keréknél, nehogy illetéktelenek jöjjenek a standon lévő sátorba.

A sátor másik oldalát a másik Samu védte Samuék terepmintás Caddyjének platójáról, így a bázis teljesen biztonságban volt.



Ebben a pavilonban több autónk már nem fért el, így tettünk párat a nagy pavilonba is. Dare Wheels jóvoltából ismét a nagyközönség elé pakoltuk a Fanat-x Deltát, így pár év után megint megcsodálhatta a nagyérdemű.



Szintén ebben a pavilonban volt kiállítva egyik szemünkfénye, az autoblog.hu-nak épített Fiat Stilo, amire idén Ferrari felniket tekertünk, és levegős futóművet pakoltunk alá, amit megspékeltünk egy Black Cattel, hogy tökéletes párost alkothassanak a standon.



És a végére hagytuk a nagy durranást, mégpedig a Forgács ikrek Audi R8-asát, ami a Fashion Vodka partystandján foglalt helyet, amit direkt erre az alkalomra öltöztettünk gyöngyház fehérbe, és pakoltunk rá új papucsokat, amiket szintén gyöngyház fehér díszítéssel egészítettünk ki.





Összességében nyolc autónk volt a kiállításon, amivel már egy egész szép saját standot is összehoztunk volna...na, lehet jövőre...addig nézegessétek a képeket, lájkoljátok Facebook oldalunkak, és hozzátok hozzánk a kocsijaitokat...hátha jövőre a tied is beáll a hozzánk a valamelyik standra...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése