2008. szeptember 22., hétfő

1 hétvége, két autós rendezvény

Igaz nem kifejezetten autós rendezvényre alkalmas volt a hétvégi időjárás, de mégis meglátogattunk két autós rendezvényt is.

Szombaton benéztünk a Koczkás VW országos klubtalálkozójára, ahol más típusok, és klubbok is képviseltethették magukat. Sajnos a rossz idő igen rányomta pecsétjét a rendezvényre, mert nagyon nehezen akartak gyűlni az emberek. (Milyen kicsi a világ, pont apum unokatestvére kapubejárójában sikerül az egész rendezvényt megszervezni). Mi reggel kilencre már ott voltunk, de a népek inkább olyan 10-11 körül érkeztek, de sajna az eső, és a szél nem akart csitulni, így a helyszín nem a legalkalmasabb oldalát mutatta fotózás szempontjából.

KÉPEK

Vasárnap a 4. Országos Mitsubishi találkozót látogattuk meg, ahol nagyon sok szép Mitsut láttunk, és egy olyan közösségbe csöppentünk, ahol mindenki elkötelezett szolgája a kocsijának, és szinte csak azért él. :)

Sikerült találkozni ismerősökkel is. Kint volt például: KTomi, és Leo a JSZV csapatából, BlindMouse, amit minden olyan helyen megtalálunk, ahol Mitsubishi van, természetesen a Mitsubishi Klub egész vezetősége, mivel ők szervezték az egészet. A nap vége fele a gyerekek rajzainak díjazásával, és tombolával hívták össze a megjelent nagyérdeműt. Ezután még volt a helyi szépségverseny eredményhirdetése, de ezt sajnos már nem állt módunkban megvárni, mert időre kellett megjelennünk egy másik helyszínen, így érzékeny búcsú után „csendesen” elvonultunk.

KÉPEK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése