2008. szeptember 10., szerda

A Fanat-x Csapat Staff

Röviden, és tömören:

Az egész agyszülemény kiötlője Dave (Kovács Dávid), és én (Kiszely Máté) voltam egy régi forgatás során. Dave intézi a marketing, és az üzletmenet ügyeit. Ő szervezi le a kocsikat, ő tárgyal, tulajdonképpen levezényli a teljes folyamatot. Szerénységem a weboldalt, és a webes marketinget igazgatom, nagy videó, és kép anyaggal próbálom ismertté tenni a nevet a Netes társadalom előtt is. Ebben igen gyakran besegít párom Susy is.

Szintén ősidők óta velünk van Menyus (Menyhárt Gábor), akinek keze aranyat ér. Ő a Fanat-x Tuning Team karosszéria lakatosa, és olyan tudás, és gyakorlat van az amúgy ifjú fejében, hogy nem is autókat készít, hanem műalkotásokat. Őt is párja, Hajni segíti a kocsik elkészülésében.

Szintén helyet kap a staffban LLumarboy (Gál Csaba), aki a nevéből is kideríthetően üvegfóliával foglalkozik, alapvetően oktatja a fóliázást, de néha nekünk is besegít a kocsik fóliázásában J, és nem utolsó sorban a Fanat-x Llumar cooperáció aktív részese a Llumar oldalról.

Nagyjából belőlük, belőlünk áll a csapat fő, és alapító része, de természetesen nagyon sok ember segít még, akik nélkül sokkal nehezebb lenne minden, őket a Fanat-x Assistant részben taglalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése